Přibližně před 3 roky jsme jako společnost NETservis s.r.o. vytvořili novou internetovou prezentaci společnosti ThyssenKrupp Ferrosta, která je členem mezinárodního uskupení ThyssenKrupp AG. Tyto 3 roky staré internetové stránky bylo třeba inovovat a právě k dnešnímu dni byly inovace provedeny.

Základní a poměrně nutnou změnou byla úprava stránek tak, aby byly optimalizované pro standardní rozlišení 1024x768 namísto původních 800x600. V rámci tohoto kroku bylo nutně změnit layout stránek. V dnešní době je flash animace takřka nepostradatelnou vizuální součástí stránek. V rámci tohoto trendu byla vytvořena zcela nové flash animace, která je umístěna horizontálně po celé šířce prezentace. Je zde zcela jasně patrný motiv animace - ocel, plechy, hutní materiály atd. - právě dodávání těchto produktů je hlavní činností společnosti ThyssenKrupp Ferrosta v České republice.

Předposlední a neméně podstatnou změnou stránek je právě dokončený vývoj produktových stránek. Ty jsou přístupné z hlavního menu a dále se větví na produktové řady, z nichž většina má navíc ještě své vlastní členění do podkategorií - u produktů mohou návštěvníci nalézt přesné vlastnosti, někde přímo i popisek. Drobnou a poslední změnou je nové zobrazování novinek, u kterého došlo ke změně jejich řazení.