Internetová prezentace ABlaupunkt, tedy divize společnosti Robert Bosch odbytová s.r.o., má díky společnosti ANETservis s.r.o. nový kabát – nyní si můžete prohlédnout tyto stránky s novým designem.

Říká se, že změna je život a také, že design je jednou z nejdůležitějších částí internetových prezentací. V dnešní stále více dynamičtější době je kladen velký důraz na potřebnost změn. Na změny nejen vzhledové, ale i funkční – a to samozřejmě pouze změny k lepšímu.

Internetová prezentace www.blaupunkt.cz má tedy nový design, který disponuje velmi netradičními barvami a ne moc obvyklými jasnými hranicemi mezi jednotlivými částmi prezentace – menu je jasně odděleno například od horní lišty apod. Celá prezentace je postavena v drtivé většině na tmavě modré barvě a dalších modrých odstínů. Pro text a i pro již zmíněné hranice mezi částmi je použita bílá barva. V horní části prezentace se nachází lišta, v jejíž prostoru je umístěna animovaná koláž vytvořená technologií Flash.

Kromě pro uživatele viditelných změn ve smyslu designu došlo i k několika úpravám, kterých si návštěvník nemá šanci všimnout – jedná se o změny v databázi.