Pro merchandisingovou společnost Carovaco s.r.o. vytvářela naše firma NETservis s.r.o. v poslední době již webovou grafiku a firemní logo. V tomto případě bylo třeba provést zlom grafiky, tedy zlom webu.

Firma Carovaco s.r.o. se zabývá marketingovými a outsourcingovými službami. Působí zejména v oblastech merchandising, tedy v péči o zboží na prodejní ploše a ve skladu, shopper promotion - monitoring a implementace aktivit zaměřených na jednotlivé osoby přímo v místě prodeje, prezentace zboží a market research – tj. sběr, zpracování a analýza informací z trhu. Jejich klienty jsou společnosti, které své zboží nebo služby vyrábějí nebo prodávají na trhu střední a východní Evropy. Jde jednak o samotné výrobce, importéry, ale i prodejce či velko nebo malo obchodníky.

Provedený zlom byl na přání klienta vytvořen v expresním čase. Na podobu samotného webu měl klient zcela jasné požadavky. Přál si moderní vzhled prezentace s 3D prvky, červeno-bílé provedení a celkově srozumitelnou strukturu webu. Přehledná navigace je umístěna nahoře na stránce, nechybí zde možnost registrace či poptávka online. Použité fotografie byly pečlivě vybrány z rozsáhlé fotobanky.