K dnešnímu dni doznaly stránky Atýdeníku Respekt několika výrazných a podstatných změn, které provedla společnost ANETservis s.r.o.. Podívejte se které že „zlepšováky“ jsme pro vás připravili...

Celkem jsme pro Vás připravili 3 novinky. Začneme tou první a bezesporu nejdůležitější. Týdeník Respekt poskytuje jak tištěné předplatné tak i tzv. online předplatné. Online předplatné umožňuje abonentům přístup nejen k aktuálnímu vydání ale i k archivu starších vydání prostřednictvím internetu. Jediná nevýhoda online předplatného byla taková, že čtenář musel být při čtení připojen k internetu. To už je teď minulostí. Kromě online prohlížení je nyní abonentům online předplatného k dispozici i offline verze jednotlivých vydání Respektu i jejich samostatných částí, a to ve formátu PDF, k jehož prohlížení slouží zdarma poskytovaný program Adobe Akrobat Reader.

V pořadí druhou novinkou je nabídka unikátních triček Respekt. Každý nový předplatitel získá zdarma 1 jakékoli tričko z nabídky dle svého výběru. Ovšem k získání trička není nutné si zařizovat předplatné, pak je ovšem nutné si tričko zakoupit. Kdokoli si může objednat libovolné množství triček a čerstvý abonent má tu výhodu, že jeden kus má zdarma.

A třetí neméně podstatnou novinkou je na první pohled detailní změna, která je ovšem ve svém důsledku velmi významná. Platba za nové předplatné může proběhnout 4 způsoby: složenkou, hotově, bankovním převodem nebo platební kartou. Platba platební kartou probíhala tak, že abonent zadal na stránky respektu číslo své karty a Respekt provedl požadovanou transakci. Nyní už je to jinak. Respekt nyní využívá systému společnosti MUZO, která v ČR provozuje platební karty a výsledkem toho je, že abonent nezadává číslo své karty na stránkách Respektu, ale je k tomuto účelu přesměrován přímo do k tomu určenému bankovnímu systému, kde tuto operaci provede. Více informací naleznete zde.