Společnost ANETservis s.r.o. kompletně navrhla a vytvořila novou internetovou prezentaci stránek AČaj & Káva, kde mohou návštěvníci najít množství informací o čaji a kávě.

Jednoduchá prezentace Čaj & Káva, umístěná na tmavě-zeleném pozadí, vybavená decentní koláží v horní části prezentace a přehledným menu na levé straně, poskytuje všem návštěvníkům nejen kompletní přehled sortimentu ale i rubriku, která má ryze informační charakter. V této rubrice nazvané „O čaji a o kávě“ se nacházejí informace o jednotlivých druzích čajů a kávy, o samotné přípravě těchto nápojů včetně konkrétních postupů přípravy jednotlivých druhů a do třetice: krátké pojednání o oblastech ve světě, kde se pěstuje čaj a káva. Zbylá část webu je věnována přehledu sortimentu. Čaje jsou zde rozděleny do odrůd a nadále i podle jednotlivých druhů a u každého z nich je uveden krátký komentář (nachází se zde na 80 druhů čajů). Druhů kávy zde nalezneme 6 a rovněž s popiskem. No a nakonec co by byl čaj nebo káva bez šálků, konviček, sítek a dalšího vybavení, jehož seznam s obrázky je také součástí prezentace. Nezbytnou a neodmyslitelnou nutností je rubrika kontakty, kde se nacházejí adresy na prodejny, kde se veškerý sortiment uváděný na stránkách prodává.

Říká se „březen, za kamna vlezem“, ale k čemu by nám byla kamna v letošním chladném březnu bez šálku horkého čaje či kávy?...