Mezi další dokončený projekt v rámci spolupráce společnosti NETservis s.r.o. se společností Bosch Security Systems s.r.o. jsou stránky EasySeries.

V dnešní poměrně nebezpečné době se stává otázka zabezpečení vlastního domova a ochrana své rodiny více než aktuální. Pořizovací ceny zabezpečovacích systémů jsou mnohonásobně nižší než případné škody způsobené při vloupání. Bosch Security Systems s.r.o. se rozhodl uvést na český trh své zabezpečovací systémy pod názvem EasySeries a toto podpořit novou internetovou prezentací.

Jednoduchá a přehledná prezentace zasazená do tradičního designu všech stránek Bosch obsahuje veškeré informace o nabízených produktech, a to včetně kontaktních míst na prodejce, která jsou umístěna na stránky pomocí interaktivní mapy, kde si návštěvník může vybrat konkrétní kraj.

Kromě standardních informačních stránek o produktech se zde nalézají i dynamicky zpracované části (části, které jsou vybaveny administračním modulem, pomocí kterého si pracovníci společnosti Bosch, mohou sami měnit obsah dotyčných stránek), mezi které patří FAQ: Často kladené dotazy a Novinky. Novinky jsou navíc vybaveny textovým editorem, který poskytuje bez potřeby odborných znalostí formátovat se vší možnou volností obsah jednotlivých novinek. Společnost NETservis s.r.o. zajišťuje i pro tyto stránky technické zázemí v podobě webhostingu.