Ve městě Ostrov na úpatí Krušných hor probíhá developerský projekt Rezidence Severní, který má nyní internetové stránky (www.rezidenceseverni.cz). Autorem prezentace je společnost NETservis s.r.o., která pro zadavatele, společnost Čermák design, s.r.o., již jeden podobný projekt dělala, a to www.riversidevrchlabi.cz (tisková zpráva zde). Obě prezentace se vyznačují zcela unikátním zpracováním flash animace.

Povahu projektu nejlépe vystihuje komentář uvedený na samotných stránkách: „Základní myšlenkou celého projektu je realizace bydlení pro mladou generaci v moderní podobě s praktickými dispozicemi jednotlivých bytů. Hlavním jmenovatelem tohoto projektu je zajištění kvality bydlení. Architektonicky je dům řešen s maximálním důrazem na soulad estetiky a funkčnosti reagující na moderní trendy bydlení. Kombinací barev, hmotově i materiálově jednoduše členěné fasády v sobě ukrývají pestrou nabídku bytů. V přízemí každého domu je kryté parkování. Všechny byty jsou vždy opatřeny vlastním balkónem. Krásný výhled a dostatek slunce podporují velké plochy oken. V projektu jsou také střešní byty s nadstandardními terasami. Mezi domy je výhled přímo do vnitrobloku s dětským hřištěm v zeleni.“

Smyslem celé prezentace je poskytnout potenciálním zákazníkům maximum informací o nových nemovitostech. Samozřejmě zde nechybí informace o lokalitě a cenách jednotlivých bytů. Co se týče provedení, jsou mnohem zajímavějšími částmi sekce Půdorysy a Vizualizace. Ve Vizualizacích jsou umístěné náhledy na již hotový projekt. Zde si mohou zájemci prohlédnout budoucí stav nemovitostí. V sekci Půdorysy je umístěna interaktivní vizualizace co by flash aplikace. Najetím kurzoru myši na patro domu a následným kliknutím se zobrazí půdorys patra a informace o každé bytové jednotce včetně možnosti stažení informací v souboru PDF.

Byl vytvořen individuální redakční systém pro správu bytových jednotek. Společnost NETservis s.r.o. není autorem grafického designu prezentace.