Výročí se dá slavit různě. Brněnská společnost ANETE spol. s r.o. se rozhodla oslavit svých 15 let na trhu mimo jiné i speciální internetovou stránkou www.15let.cz. Autorem a dodavatelem této internetové prezentace je společnost NETservis s.r.o., která je taktéž autorem hlavní prezentace společnosti ANETE.

ANETE spol. s r.o. poskytuje vlastní softwarový systém pro stravování a zároveň komplexní dodávky identifikačních, stravovacích a platebních systémů. Každý den využívá služeb jejich systémů několik set tisíc klientů v České republice i na Slovensku.

Prezentace www.15let.cz představuje společnost ANETE z mnoha pohledů. Jedním z nich je chronologický přehled historie podniku, a to s důrazem na jednotlivé oblasti – Významné mezníky a Produkty. Současnost ANETE naleznete v sekci ANETE dnes. Kromě klasických a nezbytných kontaktů naleznou zájemci i informace o soutěži při příležitosti 15. výročí. Poslední částí je kalendář akcí, jehož část je vybavena zaheslovaným přístupem pro klienty společnosti. Společnost NETservis s.r.o. zajišťuje pro tento projekt i technickou podporu v podobě hostingu.