Na základě firemního loga, zpracovaného naší společností NETservis s.r.o. k plné spokojenosti zákazníka, si u nás firma Carovaco s.r.o. objednala další projekt. Tentokrát šlo o tvorbu webové grafiky.

Firma Carovaco s.r.o. se zabývá marketingovými a outsourcingovými službami. Působí zejména v oblastech merchandising, tedy v péči o zboží na prodejní ploše a ve skladu, shopper promotion - monitoring a implementace aktivit zaměřených na jednotlivé osoby přímo v místě prodeje, prezentace zboží a market research – tj. sběr, zpracování a analýza informací z trhu. Jejich klienty jsou společnosti, které své zboží nebo služby vyrábějí nebo prodávají na trhu střední a východní Evropy. Jde jednak o samotné výrobce, importéry, ale i prodejce či velko nebo malo obchodníky.

Cílem projektu bylo navrhnout profesionální grafiku na nově vznikající firemní internetovou prezentaci. Všechny použité fotografie webu byly pečlivě vybrány z rozsáhlé fotobanky a upraveny tak, aby zapadaly do konceptu grafiky.

Požadavky od klienta byly jasně dané. Přál si moderní vzhled prezentace s 3D prvky, červeno-bílé provedení a celkově srozumitelnou strukturu webu. To se podle našeho úsudku podařilo vyplnit. Přehledná navigace je umístěna nahoře na stránce, nechybí zde možnost registrace a poptávky online.