Zadavatel projektu společnost KaK Computers, s.r.o. je zřizovatelem nového internetového obchodu britalevne.cz. Cílem objednávky bylo vytvořit profesionální grafický design přímo na míru. Ujala se toho naše společnost NETservis s.r.o.

Konvice značky Brita jsou skvělou variantou, když nechcete pít vodu z vodovodu, ale také se Vám nechce nakupovat balené vody. Filtrační patrony za pomoci pryskyřice snižují v točené vodě poměr chloru, hliníku a těžkých kovů. Redukují se pesticidy a organické nečistoty. Je prevencí proti vodnímu kameni. Internetový obchod nabízí různé druhy konvic v rozličných barevných provedeních, včetně varných variant a ke každé z nich potřebné filtry.

Naše společnost NETservis s.r.o. vytvořila kompletní grafický vzhled a to přímo na míru. Design je v duchu prvotního zadání se zaměřením na přehlednost a čistotu grafiky. Nejdříve byl vytvořen design hlavní stránky, katalogu a detailu produktu. V další fázi byl vytvořen design všech kroků, které musí klient projít při samotné objednávce.

Obchodu dominuje jak jinak než modrá barva evokující vodu. Její motiv je obsažen i ve fotografii na homepage. Navigace je umístěna jak vlevo na stránce, tak i nahoře.