Hotel Atlantida (www.hotelatlantida.cz a www.hotel-atlantida.eu) je další velmi zajímavou prezentací, kterou nyní dokončila společnost NETservis s.r.o.. Nové internetové stránky hotelu jsou zajímavé především svým grafickým zpracováním a výraznou flash animací, která činí prezentaci velmi atraktivní.

Hlavní a nepřehlédnutelnou částí prezentace je flash animace, která kromě drobných detailů obsahuje především fotografie z hotelového interiéru a okolí budovy. Tyto fotografie se různě natáčejí a postupně jedna po druhé \"přilétají\". Celkově je prezentace pojata z hlediska struktury co možní nejjednodušeji - návštěvníci zde mohou naleznout všechny potřebné informace a kontakty.

Kromě standardních součástí stránek, kterými jsou reference, kontakty a mapa jsou zde k dispozici i aktuality, které jsou obsluhovány pomocí speciální administrace (tuto administraci může ovládat i laik). Samozřejmostí je i kontaktní (rezervační) formulář, který se po vyplnění automaticky odesílá na email Hotelu Atlantida. Pro zahraniční návštěvníky jsou připraveny i anglická a německá verze stránek - všechny 3 jazykové mutace jsou hostovány na serveru společnosti NETservis s.r.o.