Informační server Awww.filtrace-odsavani.cz, vytvořený společností ANETservis s.r.o., radí a informuje o vzduchotechnice.

Vzduchotechnika jest oborem, o kterém málokdo něco ví a přitom v drtivé většině novějších domů a firem je vzduchotechnika naprosto nezbytná. Je to věc, která se nekupuje každý den, a to je možná taky jeden z důvodů, že na našem internetu doposud neexistoval žádný informační server o vzduchotechnice.

Tento informační portál zhotovila společnost NETservis s.r.o. na žádost společnosti Acquisition Holding Czech, která tím chce podpořit informovanost české společnosti o filtračních a odsávacích systémech. Server poskytuje drtivé množství převážně nezávislých informací, a to jen za jediným účelem – informovat návštěvníky, aby se v případě zájmu mohli rozhodnout, kterou firmu, kvůli jakému výrobku, kontaktují, na co si dát pozor, dle čeho vybírat atd

Server poskytuje množství informací uložené z 99% v databázi (celý server je dynamický), které jsou prezentovány v podobě článků a informačních rubrik (Trendy a Novinky, Nákup, Parametry, Obsluha a Údržba atd.). Nechybí zde ani online poradna, kde na otázky odpovídají odborníci, ale ani rubrika s názvem „Nikdy!“, která varuje před největšími a nejčastějšími omyly tohoto oboru.