AČeská společnost pro jakost vyhlásila výběrové řízení na dodávky grafických zakázek pro její vydavatelskou činnost a firma ANETservis s.r.o. v tomto výběrovém řízení zvítězila.

Vítězstvím v tomto výběrovém řízení byla uzavřena mezi oběma společnostmi prestižní dlouhodobá spolupráce v oblasti designu a širokého spektra grafických prací a návrhů, čehož si firma NETservis s.r.o. velice cení hned z několika důvodů. Jedním z nich je fakt, že jsme byli vybráni na základě schopností a vysoce kvalitní práce.

Hlavní činností firmy NETservis s.r.o. je tvorba internetových prezentací pomocí těch nejmodernějších prostředků a postupů včetně technologického zázemí a designu. Je proto velmi potěšující, že si Česká společnost pro jakost vybrala pro dlouhodobou spolupráci právě firmu NETservis jen a pouze pro zakázky v oblasti designu, což dokazuje, že veškeré grafické práce a design jako takový produkuje firma NETservis s.r.o. na více než profesionální úrovni a v tomto ohledu se může měřit i s konkurenčními firmami, které se na daný obor přímo specializují.