Stránky www.advancedstyle.cz byly dokončeny. Jde o obchodní značku společnosti Z film, s.r.o., která nabízí luxusní a individuální služby v oblasti cestování. Chcete-li být odbaveni v letištním VIP salonku, vybrat si zájezd vašich snů anebo nechat vyřízení všech formalit na někom jiném, navštivte stránky www.advancedstyle.cz vyrobené společností NETservis s.r.o..

Tyto stránky vám totiž mohou nabídnout vše, co čekáte od luxusní cestovní agentury. Samotná hlavní stránka už jasně napovídá, že se za ní neschovává běžná cestovní agentura. Hned na první pohled poznáte úroveň služeb - Advanced Style sestaví zájezd dle vašich představ, zajistí veškeré formality, zajistí nadstandardní pojištění, zajistí hlídání domu, zalévání květin i krmení zvěře v době vaší nepřítomnosti atd.

Hlavním grafickým motivem je moře s chýšemi a modrá barva. Struktura stránek je poměrně jednoduchá a díky tomu i přehledná. Kromě informací o firmě, kontaktu a referencí zde samozřejmě nechybí výjimečné nabídky a informace o nadstandardním pojištění. Mezi výjimečnými nabídkami jsou konkrétní již sestavené zájezdy. Společnost NETservis s.r.o. vytvořila grafický design, převedla jej do HTML, vše naprogramovala a přidala do administrace HTML editor, který se podobně jako program MS Word a s jehož pomocí mohou pracovníci Advanced Style umísťovat na web nové nabídky a staré editovat či mazat.