Tvorba video návodů začíná být stále oblíbenějším prostředkem, jak co nejrychleji pomoci příjemci v orientaci s daným problémem. Odpadá časově náročné čtení, zdlouhavé hledání a další nepříjemnosti. Takovéto video návody si u naší společnosti NETservis s.r.o. objednala firma AZ Mobility s.r.o. se svým projektem Mobility Aukce s.r.o.

Společnost AZ Mobility s.r.o. se svou Mobility Aukcí s.r.o. je internetová aukční síň, která se zabývá prodejem a nákupem vozidel. Byla vytvořena pro usnadnění práce při pořizování firemních vozidel formou výběrového řízení či má za úkol získat nejlepší nabídku vozidla pro soukromé účely. Uživatelsky nadstandardně příjemné ovládání s předdefinovanými formuláři umožňuje bezproblémové zadání poptávky.

Systém aukce je pro toho, kdo se v tom denně nepohybuje malinko složitý a proto si společnost přála vytvořit přibližně jedenáct video návodů a jednoduchou obrazovou formou tak předvést svým klientům vše podstatné. Zbavují tím tak klienta rizika vytvářet svou poptávku neefektivním systémem pokus/omyl a šetří mu čas.

Naše společnost NETservis s.r.o. pro Mobility Aukce s.r.o. vytvářela kompletní prezentaci a veškeré video návody po jejich vytvoření umístila na web. Pro vytváření video návodů používáme řádně licencovaný a pečlivě vybraný program. Velikou výhodou pro všechny uživatele je zejména to, že pro přehrávání videa není nutné do svého počítače vůbec nic nového instalovat.