Nový zpravodajský portál Souvisíme.cz, který byl spuštěn začátkem ledna, plynně navazuje na časopis CSR fórum. V současné době je jediným nezávislým médiem v ČR, které ve svém obsahu vyzdvihuje odpovědné a udržitelné podnikání. Jejich vzorem a zároveň partnerem je webový portál podobného ražení Guardian Sustainable Business, jejichž vybrané zprávy jsou součástí portálu Souvisíme.cz.

Webový deník má ambici být průsečíkem širokého okruhu veřejně diskutovatelných námětů, ať se jedná o témata sociální, kulturní, vzdělávací či politická. Zaplňuje mezeru v nabídce dnešních zpravodajských portálů rozsáhlým záběrem témat a kvalitou poskytovaných informací. Souvisíme.cz je zároveň serverem, který svým čtenářům nabízí také porci investigativní a aktivní novinařiny. Proto zde najdete kromě faktických zpráv i rozhovory, články či analýzy. Portál tak není jen místem pro odborníky zajímající se o novinky v podnikání, ale má zaujmout i ostatní čtenáře. Zajímavou sekcí je například Téma měsíce. Březnové téma přináší výsledky studie „Made In“, kdy vybraní spotřebitelé byli požádáni o zhodnocení důležitosti původu při rozhodování o koupi produktu. Výsledky studie o prioritách spotřebitelů při nákupu byly překvapující.

Zpravodajský portál Souvisíme.cz vytvořila pražská internetová agentura NETservis. Samozřejmou součástí portálu je dnes již téměř nezbytná možnost diskuze ke každému ze článků, sekce komentářů, blogů, odkazy na související sociální akce a na blížící akce jsou čtenáři zváni přehledným kalendářem. Další nezbytností je možnost registrace a okénko rychlého vyhledávání. Při tvorbě portálu je použit redakční systém WebRedakce, který klientovi splňuje potřebu velmi časté a rychlé aktualizace.

Portál Souvisíme.cz vznikl pod patronátem Agentury PubliCon, vydavatelství CSR fórum a čtvrtletníku Edice Otvíráme.