K dnešnímu dni společnost NETservis s.r.o. spustila portál Prague Saints, který prezentuje hlavní město Prahu a ubytování cíleně pro gay komunitu.

V rámci tohoto poměrně rozsáhlého projektu bylo nutné převést starou prezentaci do dynamického databázového systému, u jehož výstupu byl kladen důraz na optimalizaci pro vyhledávače. Hlavním účelem prezentace je poskytnout možnost rezervace ubytování a současně i zaplacení kreditní kartou přímo přes internet (platební systém byl zprovozněn ve spolupráci se společností Global Payments Europe).

Prezentace je vytvořena tak, aby bylo možné pomocí administrace spravovat 5 jazykových mutací a většina stránek je editovatelná pomocí \"wysiwyg\" editoru (editace stránky probíhá podobně jako zjednodušená základní úprava dokumentu například v programu MS Word). Součástí systému jsou i nástroje pro publikování stránek o pražských kulturních akcích určených nejen pro gay komunitu. Systém disponuje nástrojem pro zjišťování obsazenosti hotelů, apartmánů a studií a tento nástroj dokáže provést rezervaci daného ubytování pro libovolný počet osob na libovolný počet dní. Součástí administrace serveru je i rozhraní, které ze serveru ČNB přebírá aktuální měnové kurzy (možnost nastavit měnové kurzy manuálně je zajištěna). Kvůli optimalizace pro vyhledávače byl systém rozšířen i o nastavení meta informací pro každou stránku zvlášť.