Jedna z největších a nejznámějších personálních agentur a mezinárodní společnost Synergie Recruitment má od dnešního dne novou zbraň v boji o uchazeče a zaměstnavatele – novou internetovou prezentaci, jejímž autorem je společnost NETservis, s.r.o.. Tvorba WWW stránek je naším hlavním oborem a zde se dočtete více o zmiňované nové prezentaci.

Společnost Synergie, s.r.o. byla založena jako dceřiná společnost francouzské společnosti Synergie v roce 1993. V roce 1999 rozšířila svou činnost i na slovenský trh a v roce 2002 založila sesterskou společnost Synergie Temporary Help, s.r.o., čímž přidala do portfolia svých služeb i agenturní zaměstnávání a zprostředkování zaměstnání na dobu přechodnou.

Služby a obecně ty specializující se na práci s lidmi vyžadují perfektní osobní přístup a dokonalou komunikaci včetně vizuální stránky. Základem pro novou prezentaci proto byly vysoké nároky na design. Grafici společnosti NETservis, s.r.o. vytvořili design na vysoké funkční i vzhledové úrovni a samozřejmě splňuje corporate identity Synergie.

Základní filozofií prezentace je rozdělení hlavní strany na dvě poloviny – jedna je určena uchazečům o pozice, které Synergie Recruitment zprostředkovaně nabízí, a druhá polovina je určena společnostech, které mají zájem o služby Synergie Recruitment (potřebují obsadit pozice, využít agenturního zaměstnávání atd.) – obsahem této druhé části jsou především informace o nabízených službách. Dynamičtější částí je ta určená pro uchazeče o zaměstnání – kromě užitečných informací (jak se připravit na pohovor, jak napsat motivační dopis atd.) obsahuje i možnost k odeslání vlastního životopisu a vyhledávání v pracovních nabídkách. Pomocí podrobného vyhledávání si každý návštěvník stránek může nastavit sektory (obory) a jim přiřazené pozice, kraj, úroveň pozice a typ pozice. Každý si může navíc nechat jednou denně zasílat nové pozice z maximálně 3 sektorů. Pro netrpělivé uchazeče je připravena volba HOT JOBS s těmi nejžhavějšími nabídkami. Nabízené pozice mohou pracovníci Synergie Recruitment spravovat pomocí jednoduché a snadno ovladatelné administrace.

Na stránkách je nasazen statistický modul Google Analytics. Prezentace byla vytvořena ve 3 jazykových mutacích – česky, anglicky a slovensky (www.synergie-recruitment.sk) a je vybavena technologií mod ReWrite, která produkuje srozumitelné URL adresy.