Společnost NETservis s.r.o. ke konci srpna spustila nové www stránky společnosti METRANS, a.s., která zajišťuje kompletní služby týkající se přepravy a skladování přepravních kontejnerů. V České a Slovenské republice vlastní celkem 3 terminály, díky nimž poskytují po celé Evropě vysoce kvalitní služby.

V Praze Uhříněvsi se nachází právě jeden takový terminál. Monumentální bloky sestavené z kontejnerů se zde tyčí do výšky a připomínají tak stavebnici v obrovském měřítku. METRANS zajišťuje přepravu a skladování těchto kontejnerů po Evropě.

Samotné WWW stránky jsou vyvedeny výjimečně pouze v anglickém jazyce. Důvodem pro absenci dalších jazykových mutací je cílová skupina, která používá výhradně anglický jazyk. Internetová prezentace obsahuje zhruba 30 stránek. Jejich většina je věnována vyčerpávajícímu popisu služeb a vše je vkusně doplněno fotografiemi. Kromě standardních a nezbytných informací (kontakt, mapa stránek a profil společnosti) byla vytvořena i dynamická rubrika News, kde jsou z databáze vypisovány aktuality. Tyto aktuality mohou pracovníci METRANSu upravovat vlastními silami pomocí jednoduchého redakčního systému. Společnost NETservis s.r.o. poskytuje www stránkám www.metrans.cz i technické zázemí v podobě hostingu.