Tvorby webových stránek pro Občanské sdružení Matky Boží z La Salette se zhostila společnost NETservis s.r.o. se zájmem. Cílem projektu sdružení je seznámit širokou českou veřejnost s poselstvím Matky Boží z La Salette.

Hlavním záměrem sdružení je představit současné veřejnosti zjevení Panny Marie dvěma chudým dětem v klášteře Notre Dame de La Salette ve francouzských Alpách.

Společnost NETservis s.r.o. vyvinula internetovou prezentaci přímo k těmto účelům. Stránky jsou uspořádány velmi přehledně, evokují příjemnou pohodu, vztah k přírodě a zejména k Bohu. Orientace je velmi jednoduchá, vyvedená v podobě klasických a jednoznačných záložek vlevo na stránce. Součástí je i diskusní fórum, které je co do příspěvků volně přístupné veřejnosti. Je také možno využít přihlašovacího formuláře k přijetí do Sdružení.

Celý web je postaven na redakčním systému WebRedakce tak, aby mohl být spravován a průběžně aktualizován ze strany klienta. Stránky jsou podpořeny registrací do katalogů a s ohledem na své poslání optimalizovány pro vyhledávače.

Byla vyvinuta specifická grafika se zajímavým flash doplňkem v hlavičce webu, založeným na střídání obrazových motivů a textů poselství. Současně s tvorbou grafiky stránek bylo také vytvořeno logo Občanského sdružení digitalizací návrhu klienta – logo má podobu digitalizované slzy (v souvislosti s poselstvím).

NETservis s.r.o. kromě grafických prací provedl zlom webu, byla nasazena individuálním potřebám přizpůsobená WebRedakce včetně specifického nasměrování grafického odkazu fotogalerie z Úvodu.

Naše společnost vyšla Občanskému sdružení Matky Boží z La Salette velmi cenově vstříc, protože se jedná o neziskovou organizaci.