Karmelitánské nakladatelství je dobrým a dlouholetým klientem naší společnosti NETservis s.r.o.. Tentokrát bylo třeba vytvořit kvalitní a designově propracované informační www stránky o nakladatelství, které má širokou prodejní síť a je velkým distributorem křesťansky zaměřených knih.

Karmelitánské nakladatelství se zabývá prodejem a distribucí knih (15 knihkupectví) po celé České republice včetně možnosti on-line prodeje. Toto křesťansky orientované nakladatelství působí na českém trhu od roku 1991 a doposud vydalo více než 1 500 titulů. Nejdůležitější součástí jejich edičního plánu jsou edice věnované duchovnímu životu.

Požadavky na nové stránky byly zcela jasné. Bylo třeba vytvořit prezentaci, která by svým vzhledem a přehledností umožnila svým zákazníkům pohodlný a úplný přehled o nabízených titulech.

Naše společnost NETservis s.r.o. vytvořila veškerou grafiku, provedla její zlom a nasadila redakční systém WebRedakce, která klientovi umožňuje pohodlnou a rychlou správu nového webu. Největší výhodou tohoto systému je zejména možnost jeho vysoké aktuálnosti. Naplnění daty si provedli zaměstnanci nakladatelství sami.

Dalšími, neméně důležitými projekty, které jsme pro Karmelitánské nakladatelství dělali, jsou například již zmíněný e-shop, encyklopedie a on-line slovník náboženství a v neposlední řadě on-line verze katechismu.

Všechny tyto projekty byly vytvořeny k oboustranné spokojenosti a doufáme, že naše dlouholetá spolupráce s Karmelitánským nakladatelstvím bude i nadále pokračovat.