Společnost CLUNY Relocation Services s.r.o. se rozhodla vytvořit novou internetovou prezentaci a tuto zakázku zadala firmě NETservis s.r.o., která má v tomto odvětví již dlouholeté a mimořádné zkušenosti. Cílem projektu byla mimo jiné snaha přizpůsobit se změnám potřeb trhu a vkusu klientů.

Společnost CLUNY Relocation Services s.r.o. působí na českém trhu již od roku 2003. Jejím obchodním zaměřením je poskytování prvotní pomoci firmám nebo jednotlivcům po příchodu do České republiky ze zahraničí. Zajišťuje klientům, zejména z anglicky a francouzsky mluvících zemí, koupi či pronájem nemovitosti, rady v právních problémech, finanční či investiční poradenství a mnohá další. Zkrátka usnadňuje přechod a adaptaci firmám, či dokonce rodinám, do cizího a neznámého prostředí.

Cílem projektu je zejména prezentace společnosti na mezinárodním trhu, která má pomoci se zajištěním bydlení pro pracovníky ze zahraničí v České republice.

Sama internetová prezentace má velmi snadnou navigaci, její doménou je přehlednost. Není příliš obsáhlá, je spíše stručná, ale má v sobě všechny potřebné informace. Její příjemná grafika jako by navozovala klid a jistotu. Tedy to, co každý cizinec hledá v nové a neznámé zemi.

Byla vytvořena zbrusu nová grafika, byl proveden zlom a byly implementovány kontaktní formuláře pro usnadnění komunikace s poptávajícími. WWW stránky mají krom české, ještě francouzskou a anglickou jazykovou mutaci.

  • Klient: CLUNY Relocation Services
  • Adresa: http://www.cluny-relocation-services.eu