Taxi AAA, neboli „áčka“ provozovaná společností A A A radiotaxi s.r.o. byla obdařena zbrusu novou internetovou prezentací. Společnost NETservis, s.r.o. jako na jednu z prvních prezentací svůj nový redakční systém (Content Management Systém CMS), kterým lze na stránkách upravovat takřka vše.

Společnost A A A radiotaxi s.r.o. působí v různých právních formách v celé České republice již od roku 1990. Do dnešních dnů se co do velikosti dispečinku dostala na sedmé místo v celé Evropě. Počet vozů taxi se již nepočítá v desítkách jako v 90. letech, ale ani ve stovkách – dnes už jich je přes tisíc.

Původní internetová prezentace byla již zastaralá a nevyhovující především z nedostatku rozvojového potenciálu. Kromě standardních požadavků na moderní prezentace byl kladen velký důraz právě na možnost rozvíjení prezentace. S tím souvisí i fakt, že prezentace www.aaataxi.cz byla jako jedna z prvních vybavena redakčním systémem společnosti NETservis, s.r.o., který svým uživatelům (laikům v oblasti webdesignu) umožňuje editovat takřka vše. Kromě FLASH animací a základního rozložení stránek (umístění jednotlivých komponent) lze měnit vše. Jelikož je redakční systém tzv. „balíčkové řešení“, je používán opakovaně, a tím rapidně klesá pořizovací cena prezentace a již není potřeba aftercare v podobě aktualizací. Kromě toho je redakční systém připraven spravovat libovolný počet jazykových mutací – v případě AAA se jedná o jednu cizojazyčnou mutaci – anglickou.

Prezentaci AAA Taxi dominují firemní barvy černá a červená. Na hlavní straně si lze povšimnout FLASH animace, kde velmi svižně přijedou 3 žluté vozy taxi. V jejich pozadí se pohybují mraky a velmi čile létají letadla. Informačně je prezentace velmi užitečná – kromě klasických a nutných informací v podobě profilu, Přehledu služeb, Kontaktů a Odkazů zde návštěvníci naleznou ceník služeb, objednávkový formulář, popis a typy vozů, seznam stanovišť a aktuality v podobě novinek.