Společnost NETservis s.r.o. k dnešnímu dni zprovoznila internetovou aplikaci určenou pro společnost Castrol Lubricants (CR), s.r.o. Tato webová aplikace slouží k organizaci sportovní akce. Společnost Castrol je oficiálním sponzorem fotbalového šampionátu UEFA EURO2008TM, a proto je sportovní akce zaměřena na fotbal.

Internetová aplikace, využívající hostingu společnosti NETservis s.r.o. (pronájem prostoru na serveru), není veřejná a je samozřejmě vybavena ochranou v podobě zaheslovaného přístupu. Jednoduché ovládání a pouze žádoucí funkcionalita dělají z celé aplikace účinný nástroj, který výrazně usnadní práci organizátorům.

Aplikace slouží především pro registraci týmů a jednotlivých hráčů. Na „neviditelné“ straně systém poskytuje rozhraní pro export takto získaných informací. K tomuto rozhraní má přístup samozřejmě pouze a jen organizátor.

Společnost Castrol Lubricants (CR) s.r.o. patří mezi velké klienty naší společnosti. Už jen z tohoto důvodu jsme maximálně vyhověli požadavkům a celá aplikace byla expresně zhotovena za 2 dny.