Ekologie hýbe světem i internetem. Společnost Redwell, s.r.o. zprovoznila ve spolupráci se společností NETservis s.r.o. své nové stránky na adrese www.actinthermo.cz. Zde tato firma prezentuje informace o svých ekologických produktech a službách, mezi kterými najdeme především izolační omítky Actin Thermo.

„Společnost Redwell, s.r.o. byla založena 17.1.2006. Vstoupila do podnikatelského prostředí s jasnou a konkrétní ideou – vyplnit otevřený prostor na trhu ekologických produktů v souladu se světovým trendem a to jak v oblasti infračervených topných systémů tak i v oblasti alternativních materiálů výrazně snižujících energetickou náročnost budov.“ Toliko popis společnosti z jejích nových stránek.

Tvorba www stránek www.actinthermo.cz byla svěřena společnosti NETservis s.r.o. Ta využila svých dlouholetých zkušeností z tohoto oboru a po vytvoření grafického návrhu se pustila do programování. Součástí grafického návrhu byla i flash animace, která je ústředním motivem celé prezentace.

Internetové stránky mají standardní strukturu, nechybí zde tedy Kontakty, informace o firmě, reference, novinky atd. Hlavní částí jsou však produkty, kde jsou umístěny informace o nabízených produktech. Vertikální menu zobrazující rozcestník na produkty je zobrazen na všech stránkách tak, aby návštěvník mohl kdykoliv na první kliknutí získat ty nejrelevantnější informace. Celá internetová prezentace byla vytvořena expresně během 2 týdnů.