Dalším projektem vytvoření nové internetové prezentace naší společností NETservis s.r.o. byla výroba stránek pro Základní uměleckou školu Klementa Slavického v Kadani. Školasi vybrala naši společnost NETservis s.r.o. pro její dlouholeté zkušenosti a dobrou odbornost v tomto odvětví.

Základní umělecká škola Klementa Slavického v Kadani poskytuje základy uměleckého vzdělání v hudebním, výtvarném, tanečním a literárně dramatickém oboru. Připravují děti na studium na konzervatořích a středních, popřípadě vysokých školách uměleckého či pedagogického zaměření.

Cílem projektu bylo vytvoření přehledné internetové prezentace, kterou by si mohli plně spravovat sami pracovníci ZUŠ Kadaň. Web byl vytvořen za pomoci redakčního systému WebRedakce, který tento požadavek splňuje. Do práce se systémem byl klient naší firmou zaškolen.

Byla vytvořena příjemná grafika a byl proveden její zlom. Do prezentace byla zakomponována fotografická slideshow s tématem uměleckých vystoupení žáků školy ze všech oborů. Zajímavostí prezentace je zaheslovaná sekce, která obsahuje interní informace pro zaměstnance školy.

Tato prezentace je již druhou, kterou jsme pro ZUŠ Kadaň vytvářeli a věříme, že příjemná spolupráce s nimi nebyla zdaleka tou poslední.