Novou internetovou prezentaci jako svou profesionální firemní vizitku si u naší společnosti NETservis s.r.o. objednala firma XL METAL s.r.o. Cílem bylo poskytnout společnosti moderní a účinnou prezentaci a poskytnout jí tak další kanál pro plnohodnotné informování potencionálních klientů.

Společnost XL METAL s.r.o. je dodavatelem nerezavějících a legovaných ušlechtilých ocelí. Nabízejí tlusté plechy, výpalky dle výkresové dokumentace, za studena válcované plechy, válcované tyče, bezešvé trubky a další produkty.

Cílem bylo udělat uživatelsky jednoduché stránky, které by umožnili společnosti XL METAL s.r.o. představit se budoucím zákazníkům. Požadavkem klienta na novou prezentaci byla možnost změny kontaktů, funkční převodní tabulky a kalkulačky hmotností.

Na stránky byl použit redakční systém WebRedakce, který zákazníkovi umožňuje libovolnou aktualizaci dle jeho aktuálních potřeb. Do těchto aktualizací byl naší firmou NETservis s.r.o. klient samozřejmě zaškolen.

Dále byla naprogramována veškerá grafika, proveden její zlom, stránky byly naplněny daty a byl jim poskytnut webhosting pro web. Zajímavostí prezentace je již zmiňovaná kalkulačka hmotnosti, kde si po vyplnění požadovaných parametrů zákazník sám může vypočítat váhu požadovaného produktu.

Stránky jsou vyvedeny v šedé barvě evokující studený kov, navigace je umístěna nahoře na stránce. Celkový vzhled prezentace doplňuje fotografická slideshow v horní části prezentace.