Společnost Stavební dozor nabízí služby týkající se stavebního dozoru pro rozličné druhy staveb. Zadavatelem zakázky pro společnost NETservis s.r.o. byl majitel firmy Vladimír Schwarz. Cílem projektu bylo vytvořit novou a spolehlivě fungující internetovou prezentaci.

Společnost Stavební dozor stavební dozor pro státní instituce, rodinné domy, byty, stavební bytové družstvo (SBD), společenství vlastníků jednotek (SVJ), je koordinátorem bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP). Je skvělou variantou pro toho, kdo chce kvalitně stavět, ale nerozumí stavební problematice. Firma nabízí 35 let zkušeností s mnoha dobře odvedenými projekty.

Nově vytvořená internetová prezentace obsahuje nabídku prováděných činností, informace o odborných zkušenostech Vladimíra Schwarze, příběhy ze života, reference a často kladené otázky. Vše je umístěno v přehledné navigaci vlevo na stránce. Další odkazy jako nabízené služby, konzultace a poradenství je možno nalézt nahoře na liště. Zde je také možné zadat vlastní poptávku.

Design je proveden v příjemném a seriózním modrobílém odstínu. Dominuje zde fotografie rozestavěného domu a zamyšleného majitele, na kterém je zřejmé, že je to právě on, který odborný stavební dozor zcela jistě potřebuje.

Na nových stránkách byla udělána veškerá grafika, byl proveden její zlom, byla provedena vstupní analýza, SEO analýza, zřízen webhosting. Byl nasazen redakční systém WebRedakce. Ten klientovi umožňuje provádět si sám veškeré aktualizace.