Projekt SOS Patrik, který byl společnosti NETservis s.r.o. zadán, je svým způsobem jedinečný. Nemá za úkol ani vydělávání peněz, ani propagaci služeb či výrobků, má prostě a jednoduše informovat o zdravotním stavu malého Patrika, desetiletého chlapce po těžkém úrazu, a také má poděkovat lidem, kteří mu pomohli a pomáhají.

O vytvoření webových stránek naši firmu NETservis s.r.o. poprosila paní Hošková a pan Janula, Patrikova maminka a její přítel.

Hlavním cílem bylo informovat veřejnost o Patrikově osudu, o zkušenostech s českým zdravotnictvím a o vstřícnosti řady firem i jednotlivců, kteří poskytli Patrikovi a jeho rodině finanční pomoc či jinou formu podpory v jeho těžkém handicapu.

Na stránky byl aplikován redakční systém WebRedakce, který tak umožňuje rodině veškerou aktualizaci a administraci webu. Vytvořili jsme kompletní grafiku a provedli její zlom, byla zpracována dodaná videa a to včetně retuší sekvencí nevhodných pro zveřejňování. Samotné naplnění daty si zajistila a stále zajišťuje rodina sama.

Veškeré práce byly provedeny zdarma formou sponzoringu a to včetně registrace, správy domény a webhostingu. S velikým potěšením pozorujeme, že již spuštěné stránky mají velikou návštěvnost, což je obrovská zásluha paní Hoškové a jejího přítele, kteří nejen že zainteresovali veliké množství partnerů, ale také web sami neúnavně aktualizují.