Vytvoření nového webu si u naší firmy NETservis s.r.o. tentokrát objednala moravská akciová společnost Sklárny Moravia a.s. Klient přišel s nároky na luxusní design a profesionálně odvedenou práci. To vše jsme mu byli schopni stoprocentně nabídnout.

Sklárny Moravia a.s. je tradiční moravská společnost na výrobu a prodej obalového skla. Jsou schopni vytvořit pro Vás řemeslné práce v podobě láhve na alkohol a víno, potravinářské sklenice, kosmetické flakóny nebo laboratorní sklo. To vše v různých barevných variacích. Specializují se na výrobu lahví a sklenic originálních tvarů dle přání zákazníka a to i v mnoha tisícových kusech. Bohatá historie sklárny se datuje již od roku 1827, kdy byla výroba zaměřena zejména na okenní tabulky a různé druhy užitkového skla.

Cílem projektu bylo vytvořit zcela nový web, který by splňoval nároky moderní doby a požadavky čím dál tím náročnějších klientů. Důraz byl kladen zejména na perfektně připravený a luxusní design a anglickou mutaci stránek. Česká verze je samozřejmě také k dispozici.

Naši grafici odvedli na designu veliký kus práce. Grafika webu se flexibilně mění, každá stránka má jinou barvu pozadí. Obrázky orosených lahví se stékajícími kapkami příjemným způsobem lákají k ochutnání a zvou ke koupi. V jiné barvě je ISO certifikát, v jiné flash animace. Nainstalovaný redakční systém WebRedakce je v tomto případě zásadně pozměněn, tzn. že se zde užívá nový, upravený modul Produkty. Bylo nutné ho upravit klientovi přímo na míru, zejména proto, že si sekci bude moci kdykoliv podle potřeby upravovat.

Byla provedena důkladná SEO analýza, a to před i po dokončení prací. Analýza zásadně vylepšila umístění stránek ve vyhledávačích. Anglická i česká verze byla naplněna daty, byl zřízen webhosting.