Internetovou prezentaci pro společnost ROOT IT vytvořila naše společnost NETservis s.r.o. za necelé dva měsíce. Klientovy požadavky byly celkem standardní. Vytvoření profesionálních webových stránek, které uspějí v dnešní moderní době.

Společnost ROOT IT poskytuje IT služby a jejich veškerou podporu pro firemní prostředí. Mezi její klíčové služby patří správa sítí, bezpečnostní a softwarové audity, školení IT a poradenství. V letošním roce se společnost rozhodla pro realizaci kompletně nové grafické corporate identity.

Firma NETservis s.r.o. navrhla nové logo, webové stránky zpracované technologií .NET a další grafické práce jako jsou vizitky, hlavičkový papír nebo polepy aut. Nová firemní identita přispěje k jasné identifikaci a zapamatovatelnosti společnosti, dodá také všem grafickým výstupům jednotnou a profesionální podobu.

Tímto byl zpracován kompletní facelift vizuálního stylu firmy. Byly provedeny veškeré programovací práce k vytvoření profesionálního webdesignu nově vznikající internetové prezentace. Pouze webhosting si klient provozuje na vlastním serveru s technologií Microsoft. Ovšem i tuto variantu hostování webu je naše firma NETservis s.r.o. pro své klienty schopna poskytnout.

Internetová prezentace je víceméně statická a klient si jí upravuje sám přímo změnami v kódu. Databáze webu je MS SQL. Zajímavostí je využití nepříliš obvyklého programovacího jazyka ASP.NET, který funguje na serverech Microsoft.