Další vytvořenou internetovou prezentací se stal informační a poradenský portál ockujse.cz společnosti Mediatrust Communications spol. s.r.o. Klientovy požadavky na naši společnost NETservis s.r.o. byly standardní. Vytvoření profesionálních webových stránek, které uspějí v dnešní moderní době.

Portál ockujse.cz si vytyčil za cíl poskytnout maximální množství dostupných informací týkajících se očkování proti invazivnímu meningokokovému onemocnění a to co nejširší možné veřejnosti. Důležitou součástí prezentace je Poradna, kde Vám fundovaný odborník odpoví na jakýkoliv dotaz týkající se očkování.

Na internetové prezentaci byla vytvořena kompletní grafika, byl proveden její zlom a byl nasazen Redakční systém WebRedakce. Celý web byl naplněn daty, byl zřízen webhosting. Byly nakoupeny fotky na slideshow. V neposlední řadě bylo upraveno firemní logo, to vše dle potřeb klienta.

Zajímavostí je fotografická slideshow na hlavní stránce, která je jakoby součástí celé grafiky a není tvořena Flashem, ale JavaScriptem. To je výrazně levnější varianta a funguje lépe na více místech. Další zajímavou záležitostí je již zmíněná Poradna. Pokud návštěvník vloží dotaz do poradny, obsluha stránek je okamžitě upozorněna.Následně si získá odpověď od odborníka a na stránky jivloží.

Prezentace je velmi příjemná jak na pohled, tak i na užívání. Přehledná navigace je umístěna vlevo na stránce, pod ní najdete aktuální Anketu. Nechybí nápadité a nepřehlédnutelné okénko vyhledávání a rychlý kontakt na Poradnu. Stránky byly podpořeny PPC kampaní.