Naše společnost NETservis s.r.o. s potěšením přijala úkol vytvořit originální internetovou prezentaci pro Občanské sdružení Ruka pro život. Tento projekt byl do značné míry realizován sponzorským způsobem a i nadále se naše firma podílí na jeho správě a průběžné aktualizaci.

Občanské sdružení Ruka pro život je organizace nabízející služby denního stacionáře lidem s mentálním či kombinovaným postižením. Pomáhá klientům s orientací v běžném životě a je pro ně pomocnou rukou při zvládnutí každodenních úkonů. Usnadňuje jim cestu při zkvalitňování životní úrovně.

Společnost NETservis s.r.o. vytvořila poměrně nekonvenční a originální grafiku, která má být blízká zejména samotným klientům stacionáře. Nejvíce evokuje neumělou dětskou kresbu. Obsahuje mnoho záložek v podobě listů květiny či mraků na obloze, jež jsou například Aktualitami, Kalendářem akcí či Okénkem dialogu a poradenství. I přes tuto zdánlivě dětskou jednoduchost web splňuje všechny prvky, které si nárokují moderní internetové prezentace.

Na celém webu je kdykoliv možno provést jakékoliv změny pomocí administrace redakčního systému WebRedakce.