Nový web si u naší společnosti NETservis s.r.o. tentokrát objednala česká makléřská firma MEDITO CZ a.s. Cílem projektu bylo vytvořit nový informační a obchodní kanál pro stávající i potenciální klienty společnosti. Bude možné se zde dočíst o nabízených službách v pojišťovacím makléřství.

Společnost MEDITO CZ a.s. se zabývá pojišťovnictvím a je jedním z předních pojišťovacích makléřů v České republice. Je připravena jak na české klienty, tak na zákazníky z řad zahraničních společností působících v České republice. Funguje od roku 1996 a vypracovala se ze společnosti s ručením omezeným na akciovou společnost. Pro své klienty zajišťuje občanská pojištění, průmyslová pojištění podnikatelů a firem, zdravotní pojištění klientů včetně cizinců nebo likvidace pojistných událostí.

Naše firma NETservis s.r.o. během necelých tří měsíců vytvořila kompletně celý web. Byla naprogramována veškerá grafika a byl proveden její zlom, celá prezentace byla naplněna texty. Byl nainstalován redakční systém WebRedakce s upravenou homepage a využitím jazykových mutací pouze v jedné sekci webu, jmenovitě ve Zdravotním pojištění cizinců.

Stránky samotné jsou vyvedeny v příjemné zeleno-bílé barvě, dominuje firemní logo. Přehledná navigace je umístěna vlevo a kromě standardních odkazů nabízí možnost shlédnout Reference o společnosti či Aktuality.

Do budoucna je v plánu další spolupráce a to při výrobě firemních tiskovin.