Vytváření internetové prezentace pro Ligu na ochranu zvířat bylo pro naší společnost NETservis s.r.o. příjemnou záležitostí. Jsme si vědomi důležitosti existence takovýchto organizací a rádi přispíváme k rozvíjení jejich smysluplné činnosti.

Ligu na ochranu zvířat je občanské sdružení, které se zasazuje o nastolení humánnějšího vztahu lidstva k přírodě a ke všem živým tvorům. To vše v souladu s Všeobecnou deklarací práv zvířete, ostatních smluv a dohod v zájmu ochrany zvířat. Sdružení působí již od roku 1990 a to na celém území ČR. V současné době má již 13 členských organizací.

Na nově vznikající prezentaci byl nasazen Redakční systém WebRedakce bez individuálního designu. Byl použit jeden z jejích standardních skinů. Z poskytnutých fotek byla vytvořena javascriptová slideshow v horním grafickém pruhu. Prezentace byla naplněná potřebnými daty a na údržbu stránek byl klient zaškolen, což je běžná součást dodávky tohoto redakčního systému.

Byl zřízen webhosting a organizaci byla poskytnuta 20% sleva, která po právu náleží neziskovým organizacím, které si u nás objednají jakékoliv internetové služby.