Novou internetovou prezentaci pro Občanské sdružení Klubu přátel nemocných cystickou fibrózou vytvořila naše společnost NETservis s.r.o. s velkým potěšením. Weby, které nemají za účel jen prodej a nákup výrobků či služeb, ale mají za úkol pomáhat, jsou pro nás vždy jedny z nepříjemnějších zakázek.

Pomoc Klubu nemocných cystickou fibrózou je určena zejména nemocným dětem a jejich rodinám. Jsou zde připraveny profesionální sociální pracovnice a psycholožky. Ti navštěvují nemocné během jejich hospitalizace v nemocnici, doprovázejí je při procházkách nebo přinesou, co je zrovna potřeba. Také pomáhají nově diagnostikovaným pacientům a jejich blízkým vyrovnat se ze zcela novou situací. Nabízejí systematickou terapii, tedy pravidelnou konzultaci s psychologem. Součástí služeb je také psychologická diagnostika, tedy zhodnocení psychických možností nemocného dítěte.

Samotný projekt tedy sestával z tvorby nové internetové prezentace. Naše společnost NETservis s.r.o. vytvořila zcela novou a kompletní grafiku. Udělala SEO optimalizaci, byl zřízen webhosting, spustila zde redakční systém WebRedakce. Klient si tak vždy bude moci veškeré aktualizace provádět sám.

Nově vytvořený web je velmi přehledný a převažují na něm jásavé barvy. Jakoby protipól k ne příliš veselému obsahu. Navigace je umístěna vlevo na stránce, dobrý dojem dovršuje dominantní fotografie patrona Občanského sdružení herce Ivana Trojana s nemocnými dětmi. Nechybí zde ani možnost Vyhledávání a Anketa.