Společnost Frequentia s.r.o. je mladá firma, která jde ráda s dobou a ráda používá ke svým účelům moderní a kvalitní prostředky. Objednali si tak u naší společnosti NETservis s.r.o. profesionální web a nasazení výhodného redakčního systému WebRedakce.

Společnost Frequentia s.r.o. je skupina finančních poradců, kteří si dávají za cíl pomoci všem, kteří se chtějí orientovat na finančním trhu. Provádějí osobní finanční analýzy, které následují kvalifikovaná doporučení. Všichni poradci kladou důraz na neustálé sebevzdělávání a zdokonalování se ve finanční problematice, čímž zajišťují klientům spolehlivé výsledky. Nemalou součástí činnosti firmy je pořádání vzdělávacích seminářů. Můžete si u nich vybrat životní pojištění, penzijní připojištění či zjistit tu nejvýhodnější hypotéku.

Cílem projektu bylo vytvořit profesionální a plně funkční webové stránky, které budou k dispozici jakýmkoli náhlým úpravám ze strany společnosti. To jim skvěle zajistí náš redakční systém WebRedakce. Bylo nutné koupit doménu frequentia.cz a zřídit webhosting. Byla vytvořena kompletní grafika včetně flash rozcestníku, na web byla nahrána veškerá data. Zajímavostí je flash karusel na homepage s měnícími se fotografiemi a pohybující se motýlek na odkazu Sjednejte si schůzku s naším zástupcem.

Dále si klient přál zajištění tisku vizitek, i když jejich návrh nebyl v naší režii. Stejně tak jako firemní logotyp.