V tomto případě bylo úkolem společnosti NETservis s.r.o. vytvořit informační a prezentační stránky pro Fotbalový klub Junior Kralupy nad Vltavou, který se zaměřuje na práci s mládeží v oblasti fotbalu. Cílem je představit tento FK jak fotbalovým a sportovním oddílům, tak i rodičům, kteří pro své děti hledají vhodné sportovní aktivity či vyžití pro volný čas.

Fotbalový klub Junior Kralupy nad Vltavou trénuje fotbalovou mládež a snaží se z hráčů vychovat dospělé fotbalisty. Kdo ví, zda právě dneska neběhá někde po trávníku v Kralupech nějaký nový Nedvěd, Rosický či Koller. Hráči FK jsou zařazeni podle věkových kategorií na starší dorost, mladší dorost, starší žáky, mladší žáky, starší přípravku, mladší přípravku a předpřípravku.

Společnost NETservis s.r.o. navrhla fotbalovému klubu jednoduchý design www stránek a poskytla webhosting. Veškerá data (obsah prezentace) jsou plněna z vlastní databáze zadavatele, proto bylo nejlepším řešením spustit na této internetové prezentaci redakční systém WebRedakce. Klient si tak sám může data na stránce podle potřeby aktualizovat a doplňovat. Například po každém víkendovém zápase může klient velmi rychle na stránkách informovat nejen o výsledku utkání, ale samozřejmě je možné přidat i podrobnosti o zápase či obohatit stránky o fotogalerii. V případě neexistence redakčního systému by se velmi pravděpodoběn výše zmíněné informace na web dostali až v pondělí, tedy první pracovní den.

Na prezentaci naleznete veškeré informace o mladých nadějích českého fotbalu, fakta o fotbalovém klubu jako takovém a v neposlední řadě se zde dozvíte např. i o klubových sponzorech. Design stránek je poplatný účelu, pro který byly vytvořeny, tzn. snaží se přehledně prezentovat velké množství důležitých informací pro zasvěcené fotbalové nadšence.

Fotbalovému klubu byla naší společností NETservis s.r.o. poskytnuta 30% sleva pro neziskové organizace.