Design každé internetové prezentace by měl být moderní, vkusný a na první pohled reprezentativní. Web společnosti Mašek byl již zastaralý a nesplňoval dostatečně svůj účel. Naše společnost NETservis s.r.o. má v tomto oboru již mnohaleté zkušenosti a projektu se bez problémů zhostila.

Firma Mašek je předním světovým výrobcem balicích strojů a zařízení pro potravinářský, nepotravinářský, farmaceutický a chemický průmysl. Je možné si u nich objednat také stroje pro velmi specifická odvětví. Např. pro pekařský, sýrový a mrazírenský průmysl. Stroje si u nich není nutné vždy koupit, můžete si je také krátkodobě či dlouhodobě pronajmout. Historie společnosti sahá až do roku 1964, kdy byla založena.

Nově vytvořená internetová prezentace je velmi designově propracovaná a je zde použito efektivních flashových animací. Navigace je umístěna na stránce nahoře, vlevo jsou k nalezení termíny Výstav a Novinky. Ty jsou aplikovány pomocí Redakčního systému na zakázku, který tyto dva odkazy rozděluje zvlášť pro každou jazykovou verzi.

Naše společnost NETservis s.r.o. dále vytvořila kompletní grafiku, provedla zlom a programování, byl zřízen webhosting. Zajímavostí je, že jsou stránky vyvedeny v šesti jazykových mutacích, což nebývá příliš obvyklé.