Internetová prezentace pro horskou chatu Chalet Norm je dalším zdařilým projektem, který naše firma NETservis s.r.o. se svým kreativním týmem splnila. Cílem zakázky bylo představení a zviditelnění luxusní horské chaty a vytvoření přehledných informačních stránek týkajících se lukrativního ubytování na horách.

Luxusní horská chata Chalet Norm se nachází ve Francouzských Alpách na rozhraní Francie a Švýcarska. Je perfektní na dovolenou pro rodiny s dětmi, pro lyžaře či snowboardisty nebo jen pro milovníky přírody. Má klientům rozhodně co nabídnout, a to ať v zimní či letní sezóně.

Zadavatel projektu, kterým je anglický podnikatel, si přál rychle vytvořit jednoduchou internetovou prezentaci. Byla vytvořena za pomoci redakčního systému WebRedakce. Ta klientovi umožňuje libovolnou aktualizaci webu dle potřeby. Grafiku si zákazník z větší části vytvořil sám, NETservis s.r.o. na ní provedl jen drobné úpravy. Celý web je v angličtině a to včetně anglické administrace. Všechna data do prezentace vložila naše společnost.

Do systému byl naprogramován rezervační formulář s jednoduchou administrací cen a volných termínů. Je určen pro movité anglické klienty, kteří si jednoduše najdou volný termín pobytu včetně ceny. Formulář vyplní a odešlou. Na jeho základě je majitel hotelu zkontaktuje a domluví s nimi vše potřebné.

Jednoduchost celé prezentace je velmi příjemná a umožňuje rychlou orientaci. Přehledná navigace je umístěna vlevo na stránce, vše laděno do modré barvy. Celé stránce dominuje fotografie lyžaře v lákavém jiskřivém prašanu.