Internetovou prezentaci s administračním systémem pro BioVia s.r.o. vytvářel tým firmy NETservis s.r.o. několik měsíců. Výsledkem je exkluzivní web, který je moderní, přehledný a hlavně oku lahodící. Rozhodně na první pohled nezapře svůj podnikatelský obsah a září zelení a přírodou.

Společnost BioVia s.r.o. sama o sobě říká, že je biologickou alternativou pro domácí pěstitele a pro sportovní profesionály starající se o golfová, fotbalová hřiště či jiné travnaté plochy. Základem jejich podnikání je umožnit zákazníkům pěstování zeleně bez chemických prostředků pouze za použití ekologických a stoprocentně odbouratelných produktů. Dodávají ekologická hnojiva, výživu, zajišťují poradenství. Součástí jejich práce je průzkum plánovaného hřiště firemním expertem, odebrání půdního vzorku a sestavení plánu hnojení a průběžné údržby.

Naše firma NETservis s.r.o. vytvořila zbrusu novou a kompletní grafiku, provedla její zlom a naplnění daty. Zajišťuje webhosting a správu obou domén. Nasadila redakční systém WebRedakce, který umožňuje klientovi jakoukoliv aktualizaci dle potřeby.

Zajímavostí webu, kromě propracované grafiky, je atypická hlavní strana. Rozděluje návštěvníky do čtyř oblastí – Dům a zahrada, Sport a Golf, Ekologické zemědělství a Krajinářství. Tím je pro návštěvníky nových www stránek zjednodušen výběr a velmi rychle se tak dozví, co právě potřebují.