S vytvářením nových webů má naše společnost NETservis s.r.o. mnohé zkušenosti a na svém kontě spoustu spokojených klientů. Cílem tohoto projektu bylo vytvořit nové stránky pro Asociaci výrobců lahůdek s tím, že si je budou moci sami spravovat.

Asociace výrobců lahůdek je sdružení fyzických i právnických osob podnikajících v oboru lahůdek a podobných oborech jako je např. zpracování masa nebo poskytování cateringových služeb. Již od roku 2001 zastupují své registrované členy v jejich vztahu ke sdělovacím prostředkům, dodavatelům, orgánům státní správy, k dozorovým orgánům a dalším. Jsou např. členem Potravinářské komory a také se aktivně podílejí na její činnosti, zprostředkovávají odbornou pomoc svým členům, mají blízký vztah k výzkumným pracovištím a mají přehled o aktuálních otázkách v oboru potravinářství.

V tomto projektu bylo nejdříve nutné vzít pod správu jejich domény a zřídit webhosting. Původní a velmi zastaralý web byl napaden virem a již dříve bylo nutné infekci vyléčit. Na nás zbylo odstranit upozornění o nebezpečném obsahu objevující se při návštěvníkově vstupu. Bylo převedeno logo České lahůdky do použitelného vektorového formátu. Logo si oprávnění výrobci lahůdek umisťují na své výrobky a slouží jim jako značka kvality.

Byl proveden návrh webu, kompletní grafika a flash animace. Prezentace samotná je doslova k nakousnutí. Fotografie vybraných lahůdek střídá druhou, červenobílý design vše jen podtrhuje. Navigace je umístěna jak vlevo na stránce, tak i nahoře, nechybí okénko pro rychlé vyhledávání. Všechny použité obrázky byly dodány klientem. Data byla naplněna naší společností NETservis s.r.o. na základě požadavků a podkladů od klienta.

Podstatnou část celé prezentace tvoří sekce, která je přístupná pouze registrovaným členům a obsahuje již specifičtější a konkrétnější informace. Registrace nových členů probíhá tak, že musí být schválena pověřenou osobou přímo z Asociace výrobců lahůdek.

V neposlední řadě byl na stránky nasazen Redakční systém WebRedakce, který splnil jeden z nejhlavnějších požadavků zákazníka a to, že si svůj web bude moci spravovat dle aktuální potřeby sám.

Spolupráce proběhla ve velmi příjemném a přátelském duchu, to vše při vzájemně přínosné komunikaci. Jako nezisková organizace od nás společnost Asociace výrobců lahůdek získala 20 % slevu.