Vytváření webových prezentací patří k nejčastějším zakázkám naší společnosti NETservis s.r.o. Také firma Askon International s.r.o. si objednala vytvoření nových webových stránek, které budou účinně korespondovat s dobovými požadavky.

Společnost Askon International s.r.o. nabízí bezpečnostní produkty předních světových výrobců bezpečnostních technologií. Již od svého založení v roce 1992 se profesionálně věnuje problematice ochrany dat a zabezpečení software proti jejich nelegálnímu šíření.

Byl navržen moderní design prezentace, proveden zlom grafiky a zřízen webhosting. Data si vložil klient sám. Byl nasazen redakční systém WebRedakce, který byl zásadně upraven podle potřeb klienta. Byl pro něj vytvořen průvodce výběrem produktu, který návštěvníkovi pomůže s výběrem konkrétních produktů z portfolia firmy. Správce webu si sám může naklikat otázky a tak nasměrovat uživatele ke konkrétnímu produktu.

Dále byla rozšířena sekce pro klienty, tzv. klientská zóna. Produktům byla dána možnost zařazení do několika oblastí, podle nichž je pak zasílán newsletter. U produktů klienti najdou související odkazy, soubory ke stažení a další.

Na hlavní stránce dole si můžou sami editovat 3 bloky. Po spuštění nové prezentace byla společnosti Askon International s.r.o. umožněna úschovna souborů. Tedy pokud potřebují poslat veliký soubor, nahrají jej na svůj web a nechají systém vygenerovat odkaz s kódem. Soubor je možné i zaheslovat. Vyzvednout si ho poté může pouze ten, který heslo čí kód, obdržel.

Prezentaci dominuje modrá barva, doplněna je bílými a šedými odstíny. Hlavní navigace je umístěna nahoře na stránce. Nechybí zde nákupní košík, okénko rychlého vyhledávání, aktuality, články a možnost přihlášení do partnerské zóny.