Cílem tohoto projektu zadaného společnosti NETservis s.r.o. bylo vytvoření nové internetové prezentace firmy Frischbeton, odštěpného závodu společnosti ILBAU spol. s.r.o. a to jako subdodávka pro společnost Stratex Communications. Do budoucna je v plánu vytvoření slovenské jazykové mutace.

Společnost ILBAU spol. s.r.o. působí na českém trhu od roku 2001 a hlavní náplní její činnosti je výroba a doprava čerstvého betonu a produkce kameniva včetně doprovodných služeb jako jsou zkušebnictví, čerpání betonu a další.

Při tvorbě vlastní internetové prezentace bylo potřeba vytvořit celkovou grafiku, byl proveden její zlom, naprogramovány flash animace a celý web byl naplněn daty. Zajímavostí této prezentace jsou dvě interaktivní flash mapy, česká a slovenská. Ty zákazníka spolehlivě informují o vzdálenosti nejbližší betonárny, což bývá pro stavaře velmi zásadní informace. Designově vydařené mapy obsahují mimo jiné tzv. puzzle efekt, aktivní kraj při najetí myší atd.

Vytvořená internetová prezentace působí uceleným dojmem, potencionální uživatel-stavitel na stránkách nalezne veškeré potřebné informace o produktech, poskytovaných službách, kontaktech na jednotlivé provozovny a i reference stávajících zákazníků.