Nakladatelství Wales, s kamenným obchodem v Bělehradské ulici v Praze, je nejstarší české nakladatelství žánrů Science-Fiction a Fantasy. Společnost NETservis s.r.o. vyvinula pro nakladatelství Wales všestranný internetový obchod, který umožňuje mnoho funkcí.: RSS kanály, různé řazení titulů, vyhledávání a zcela unikátní systém domén 3. řádu pro vyhledávací portály.

Internetový obchod musí být především vybaven kvalitní navigací. Ta je v případě www.wales.cz zajišťována několika způsoby: podle druhu a žánru zboží v levém nabídkovém menu (například Knihy -> Horor), podle počátečního písmena příjmení autora, podle počátečního písmena názvu knihy, systém nabízí i seznam nejčtenějších autorů anebo je možné použít klasické vyhledávání. Při kterémkoli výpisu titulů je možné zobrazit jejich seznam seřazený podle několika kritérií (lze řadit abecedně, podle ceny, podle autora, podle stáří titulu apod.). Dobrá informovanost návštěvníků o nových titulech může být zajištěna pomocí RSS kanálů využívajících technologie XML.

Zcela unikátním je systém domén 3. řádu (například rob-grant.wales.cz), kde se přímo do adresy namísto www dávají názvy titulů a jména autorů. Tento postup výrazně zkvalitňuje dohledatelnost více než 3000 titulů a autorů například na vyhledávači Google.

Součástí každého eshopu nutně musí být objednávkový a registrační systém – ten umožňuje nákup i bez nutnosti registrace. Když už se klient jednou zaregistruje, nemusí při svém příštím nákupu zadávat své fakturační a adresní údaje znovu. Všechna data jsou chráněna heslem a v případě jeho ztráty je systém vybaven nástroji pro řešení této nepříjemnosti. Společnost NETservis s.r.o. poskytuje nakladatelství Wales i technické zázemí v podobě hostingu.