O internetový e-shop je v řadách klientů stále větší zájem. Vzrůstající potřeba zákazníků po pohodlném nakupování z tepla a pohodlí domova nutí firmy zřídit si jej. Také společnost R + R tepelná technika si u naší firmy NETservis s.r.o. internetový obchod objednala.

R + R tepelná technika je relativně mladá společnost zabývající se prodejem a montáží výrobků v oblastech vytápění, vodoinstalace, plynoinstalace a čerpací techniky. Nabízejí krby, kotle, regulátory, radiátory, regulace atd. Montážemi se zabývají od roku 2001 a nyní se rozhodli svou nabídku rozšířit o prodej materiálu. Jsou součástí dotačního programu Zelená úsporám. Nový e-shop se orientuje zejména na dobrou přehlednost výrobků, výhodné možnosti vypracování cenové nabídky a neocenitelné výhody objednání koupě a instalace výrobku na jednom místě.

Kromě vytvoření samotného e-shopu byl zřízen webhosting, byla provedena registrace do katalogů a SEO analýza. Nechybí zde ani flash animace na homepage. Dynamickou součástí e-shopu jsou administrace produktů a služeb, správa objednávek a uživatelů, správa textových stránek a administrace bannerů.

Stránky nám zcela záměrně evokují domácí teplo a hořící krb. Černý podklad stránek a obrázky plamenů ohně to jen více podtrhují. Přehlednou navigaci najdete vlevo i nahoře na stránce. Aktuality a Kontakty jsou umístěny vpravo. Nákupní košík je k nalezení zcela vpravo nahoře. Příjemnou součástí je i okénko pro možnost rychlého vyhledávání.