Zadání společnosti Aunika Kladno s.r.o. bylo jednoduché. Vytvořit e-shop na zakázku, který by uspokojil jejich klienty a zajistil dostatečný odbyt produktů. Naše firma NETservis s.r.o. má s vytvářením internetových obchodů mnohé zkušenosti a ochotně se projektu zhostila.

Společnost Aunika Kladno s.r.o. se již od roku 1992 zabývá prodejem automobilového příslušenství jako jsou: autorádia, autohifi, repro do auta, autoalarmy, gps navigace do auta, auto elektro, centrální zamykání. Zaměřuje se zejména na velkoobchodní prodejce, ale nevynechává ani maloobchodní sféru prodeje. Jejich doménou je mimo jiné vysoký důraz na technickou zdatnost zaměstnanců, kteří jsou tak schopni poskytnout svým klientům profesionální služby na vysoké úrovni.

Cílem projektu tedy bylo vytvořit e-shop na zakázku a usnadnit velkoobchodním partnerům společnosti nákup. Naše firma NETservis s.r.o. provedla celkovou vstupní analýzu, vytvořila celou grafiku včetně jejího zlomu, udělala kompletní programovací práce. Byla provedena SEO optimalizace pro vyhledávače a testování.

Díky aplikaci redakčního systému má dnes klient možnost administrace položek produktové navigace, značek aut i autorádií, výrobců, balení a ikonek. Má přístup do přehledu objednávek, přehledu registrovaných uživatelů, nastavení poštovného a novinek.

Zajímavostmi tohoto internetového obchodu jsou např. uvedení maloobchodních i velkoobchodních cen u každé položky, jejich veliké množství a tedy možnost širokého výběru pro zákazníka (v budoucnu by jich mělo být až 5000), několik typů vyhledávání, velmi propracované a graficky dokonalé ikonky.