Obdivovaná firma roku 2007, člen „velké čtyřky“ poradenských firem v ČR aj. To vše jsou označení společnosti KPMG, která pokračuje ve spolupráci s naší společností NETservis s.r.o.. Předmětem projektu bylo vytvoření interní internetové aplikace na podporu CSR (Corporate Social Responsibility) neboli Společenské odpovědnosti firem.

Společenská odpovědnost firem (CSR) je moderním trendem v marketingu a managementu po celém světě. Cílem této „taktiky“ je naplňovat podnikové cíle s ohledem na environmentalismus a aktivní starosti o životní prostředí. Jinými slovy společnosti, které respektují CSR jsou prospěšné životnímu prostředí a nesnaží se „plundrovat“ zdroje.

Aplikace vytvořená společností NETservis s.r.o. je neveřejná a slouží na podporu CSR společnosti KPMG, která se účastní nespočtu charitativních i dobrovolnických akcí. Pomocí této aplikace se mohou zaměstnanci KPMG přihlašovat na akce typu „pomoc v ZOO“ atd. Pracovníci v systému ihned vidí, s kterými kolegy se akce zúčastní. Samozřejmě se zaměstnanci mohou i odhlašovat. Akce jsou spravovány zabezpečenou administrací a jejich výpis pro zaměstnance je řazen podle data.

Kromě této základní funkcionality je systém vybaven i informacemi (například Průvodce firemního dobrovolníka), FAQ (často kladené dotazy), fotogalerie a především diskuze, kde se účastníci akcí mohou vyjádřit k připravovaným nebo již konaným akcím.

Projekt byl společností NETservis s.r.o. vytvořen v expresním termínu.