ARobert Bosch odbytová s.r.o. je jedním z nejvýznamnějších zákazníků společnosti ANETservis s.r.o.. Nové tiskové fórum je důkazem této stále se prohlubující spolupráce.

Na této adrese bylo zprovozněno a spuštěno nové tiskové středisko firmy BOSCH. Vzhled i částečná funkčnost tohoto střediska byly převzaty ze stránek německé centrály společnosti BOSCH. Jediným a hlavním úkolem této centrály je poskytovat přehledným a jednoduchým způsobem tiskové zprávy týkající se činnosti společnosti BOSCH.

Základem stránek je administrační systém, který umožňuje editace, vkládání a mazání tiskových zpráv. Ke každé tiskové zprávě může být přidán libovolný počet fotografií i ostatní soubory ke stažení. Tiskové zprávy jako takové mají několik vlastností – mají přidělena určitá klíčová slova, je u nich uvedeno, které oblasti se týkají (například zahradní technika, Junkers atd.) a v neposlední řadě je zde určena důležitost zprávy (například nejdůležitější zprávy, tiskové akce atd.).

Všech výše zmíněných vlastností je plně využito při vyhledávání, které je ve své základní verzi umístěno přímo na hlavní stránce centra. Po kliknutí na rozšířené vyhledávání se zde objeví několik rozšiřujících nabídek, které nabízejí vyhledávání podle oblasti informací, podle názvu obrázku a podle čísla tiskové zprávy. Funkcionalita ležící mimo vyhledávání využívá klíčových slov – ta jsou pomocí zobrazené abecedy rozdělena podle svých počátečních písmen, takže stačí kliknout na příslušné písmenko a objeví se seznam klíčových slov. Po kliknutí na takové klíčové slovo se objeví všechny tiskové zprávy, kterým je toto klíčové slovo přiřazeno.

Právě dokončené centrum tiskových zpráv firmy BOSCH je dalším krokem v prohlubující se spolupráci s touto významnou společností.