Společnost ATension Systems, s.r.o., výhradní distributor a prodejce výrobků firmy Macalloy Ltd., England na území České a Slovenské republiky disponuje kompletně novou internetovou prezentací od společnosti ANETservis s.r.o..

Společnost Tension Systems, s.r.o je výhradním distributorem a prodejcem výrobků firmy Macalloy Ltd, England pro celou Českou a Slovenskou republiku. Krom samotného prodeje kompletního portfolia produktů Macalloy, zajišťuje Tension Systems i kompletní poradenskou činnost a servisní zázemí k těmto produktům. Prodej těchto produktů poskytuje zákazníkům ucelený technologický systém ocelových táhel a kotvení umožňující velmi efektní architektonickou tvorbu průmyslových, komerčních, či sportovních objektů. Mezi produkty nabízené společností Tension Systems patří táhla, fasádní konstrukce, betonová kotvení a zakládání staveb. Mezi projekty, při kterých se používají tyto produkty, patří zejména stavba multifunkční arény Sazka.

Nová prezentace byla kompletně navržena a následně vytvořena společností NETservis. Co se týče struktury rozvržení celé prezentace, je konvenční s menu umístěným na levé straně. V tomto menu se nacházejí položky jako O nás, Reference, Kontakty, Produkty, atd. Například do sekce reference se nové reference vkládají pomocí dynamického systému.